Fenix

Over Fenix

FNX is een jong familiebedrijf, eigenzinnig in ideeën, bruisend van energie. FNX gaat voor een persoonlijke aanpak, van startup tot multinational. Wij denken, samen met u, mee over een concept, ontwerpen op maat en voeren deze plannen ook van a to z uit met een perfecte service. Dit in beursstanden, grafisch werk, events en maatwerk.

Neem vrijblijvend contact op

Onze services

 

Standenbouw

Van ontwerp tot realisatie, en verder.

We bouwen standen zowel groot als klein. Voor een stand op uw maat, moet u bij FNX zijn.

FNX zorgt voor het ontwerp, het uitgetekende plan, de creatie en de op- en afbouw. We werken met herbruikbare materialen en bouwen zowel modulair als houtbouw. Wat u budget ook is, u kunt bij ons terecht.

Bekijk onze projecten

Maatwerk

Sokkels voor in uw winkel, togen voor uw evenement, lounges voor de zomer, tussenwanden voor op het werk, rustzones voor in uw school…. U noemt het, wij maken het.

Dankzij de ervaren en iets wat gekke medewerkers, is het mogelijk om op maat te maken. Voor zowel huur als aankoop.

U heeft een idee, en wij gaan er aan de slag mee. De uitwerking kan zowel technisch als uitvoerend gebeuren.

Stel vrijblijvend uw vraag

Grafisch werk

Wilt u een flyer voor een fuif, een nieuw logo voor uw bedrijf, met onze drie grafische mensen in dienst kan u voor alle grafische ideeën bij ons terecht.

Ook  voor strandvlaggen met uw logo, gepersonaliseerde wanden, gepersonaliseerde togen voor een evenement, kartonnen figuren kan u bij ons terecht. Dit in aankoop en in huur.

 

Events

Hebt u een evenement groot of klein, dan moet u bij FNX zijn.

We werken samen met verschillende cateraars en hebben in onze hangar een grote voorraad van materialen, gaande van hoge en lage tafels en stoelen, naar togen, wasbakken, kitchenettes, glazen, tapijt, schermen … . En vooral de mogelijkheid om uw evenement aan te kleden met gepersonaliseerde wanden.

Wenst u een rode loper? FNX rolt hem graag voor u uit.